Συμπυκνωμένο Ακρυλικό Αστάρι Πλαστικού Chromolac Muradur A-100 Διάφανο 3lt

Προσφορά!

13.00  11.00 

Chromolac Muradur A-100 διάφανο. 100% ακρυλικό αστάρι πλαστικού συμπυκνωμένο υψηλής ποιότητος. Χρησιμοποιείται και ως συνδετικό αστάρι μεταξύ υποστρώματος και κονιάματος (χρώμα, κόλλες πλακιδίων, στεγανωτικά κονιάματα, ακρυλικοί σοβάδες).

περιεχόμενο συσκευασίας – 3 λίτρα

Κατηγορία:

Περιγραφή

Chromolac Muradur A-100 διάφανο 100% ακρυλικό αστάρι πλαστικού συμπυκνωμένο.
100% ακρυλικό αστάρι νερού για πλαστικά και ακρυλικά.
Χρησιμοποιείται ως συνδετικό αστάρι σε πορώδη υποστρώματα, όπως μπετόν, σοβάς, πλινθοδομή, γυψοσανίδα, μοριοσανίδα, σπατουλαριστά, προκειμένου να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την πρόσφυση σε αυτές των πλαστικών και ακρυλικών χρωμάτων, επαλειφόμενων ελαστομερών και διαφόρων κονιαμάτων, όπως: κόλλες πλακιδίων, ελαστικά κονιάματα, ακρυλικοί σοβάδες κ.α.
Λόγω της υψηλής διεισδυτικότητας του εισχωρεί σε βάθος και αγκυρώνει στους πόρους του υποστρώματος εξασφαλίζοντας ισχυρή συγκόλληση μεταξύ αυτού και του χρώματος ή του κονιάματος που πρόκειται να εφαρμοστεί. Δουλεύεται εύκολα, απλώνεται θαυμάσια, δεν πιτσιλάει και συνδυάζει πολύ καλή πρόσφυση, μεγάλη ελαστικότητα, υψηλή διεισδυτικότητα και αντοχή σε αλκαλικές επιφάνειες. Έχει χαμηλή οσμή, πολύ μεγάλη απόδοση, διευκολύνει το άπλωμα και εξασφαλίζει ομοιόμορφη επιφάνεια στο τελικό χρώμα. Είναι φιλικό στο περιβάλλον.
Εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης.

 

Προεργασία Muradur A-100

 

Οι επιφάνειες πρέπει να είναι απολύτως στεγνές και καθαρές από σκόνες, λάδια,άλατα, ξένες ύλες, σαθρά υλικά και μύκητες. Τυχόν σκασίματα, μικρορωγμές ή ατέλειες της επιφάνειας στοκάρονται με  ακρυλικό στόκο Spatofix.

 

Εφαρμογή Muradur A-100

 

Πριν την εφαρμογή του Chromolac Muradur A-100 διάφανο 100% ακρυλικό αστάρι πλαστικού συμπυκνωμένο, απαιτείται υποχρεωτική αραίωση του προϊόντος με καθαρό νερό (τριπλάσια-τετραπλάσια ποσότητα νερού, 3-4 μέρη νερού/1μέρος αστάρι) προκειμένου να γίνει η διείσδυση σε βάθος και να δέσει την πορώδη επιφάνεια χωρίς να σχηματίσει γυαλιστερό φιλμ. Στη συνέχει αναδεύστε πολύ καλά το προϊόν μέσα στο κουτί του, αλλά και περιοδικά κατά τη διάρκεια της εφαρμογής. Εφαρμόστε με πινέλο, ρολό ή πιστόλι ένα χέρι Muradur A-100, σε καθαρές και κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες. Μην εφαρμόζετε το προϊόν σε θερμοκρασίες κάτω των 5°C, άνω των 40°C ή και σχετική υγρασία άνω του 80%.

Στέγνωμα-Επαναβαφή: Το αστάρι στεγνώνει επιφανειακά σε 1 ώρα. Επαναβάφεται σε 2-3 ώρες. Οι χρόνοι στεγνώματος και επαναβαφής εξαρτώνται από τις συνθήκες του περιβάλλοντος (θερμοκρασία-υγρασία).

Απόδοση: Περίπου 15-20 m²/lt, ανά στρώση, ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας, το ποσοστό αραίωσης και τον τρόπο εφαρμογής.

Συμπυκνωμένο Ακρυλικό Αστάρι Πλαστικού Chromolac Muradur A-100 Διάφανο 3lt
Κύλιση προς τα επάνω