ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ-ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ WD-40 ΓΙΑ 1001 ΧΡΗΣΕΙΣ 200ML 5€

Προσφορά!

6.00  5.00 

ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ-ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΣΠΡΕΥ WD-40 200ml +ακροφύσιο για τα δύσκολα σημεία

Κατηγορία:

Περιγραφή

ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ-ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΣΠΡΕΥ WD-40

Το όνομα WD-40 προέρχεται απο τις λέξεις Water Displacement δηλαδή Εκτόπιση του Nερού, 40η συνταγή. Αυτό είναι το όνομα που έδωσε ο Norm Larsen, o  χημικός που το ανακάλυψε το 1953. Προσπαθούσε να  ανακαλύψει ένα προϊόν το οποίο να προλαμβάνει την διάβρωση -κάτι που είναι εφικτό όταν δεν υπάρχει νερό και υγρασία. Η επιμονή του Norm Larsen ανταμείφθηκε όταν το κατόρθωσε με την 40η προσπάθεια.

Τι κάνει το  WD-40 ?

To WD-40® ΚΑΝΕΙ ΠΕΝΤΕ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:

ΛΙΠΑΙΝΕΙ: Τα λιπαντικά συστατικά του προϊόντος διαχέονται ευρέως και προσκολλούνται επίμονα σε όλα τα κινούμενα μέρη στα οποία το εφαρμόζουμε.

ΔΙΕΙΣΔΥΕΙ: To WD-40® «χαλαρώνει» και απομακρύνει τη σκουριά από τα μέταλλα και ελευθερώνει «κολλημένα» ή σκουριασμένα μεταλλικά μέρη.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ: To προϊόν προστατεύει μεταλλικές επιφάνειες με τα συστατικά του που δημιουργούν «ασπίδα» κατά της υγρασίας και άλλων διαβρωτικών στοιχείων.

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ: Το WD-40® διεισδύει κάτω από την βρωμιά και το γράσο. Χρησιμοποιήστε το για να απομακρύνεται επίμονη βρωμιά, λιπαρές ουσίες, κλπ, από εργαλεία, μηχανήματα και οχήματα. Το WD-40 σε συσκευασία δοχείου (όχι σπρέι) είναι κατάλληλο και για  αφαίρεση κόλλας επιτρέποντας την εύκολη απομάκρυνση παραπανίσιας ποσότητας.

ΕΚΤΟΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ: Επειδή εκτοπίζει την υγρασία, το WD-40, «στεγνώνει» γρήγορα ηλεκτρικά συστήματα έτσι ώστε να μην δημιουργούνται βραχυκυκλώματα που προκαλούνται από υγρασία και νερό.

Τι περιέχει το WD-40?

To WD-40® είναι μια πoπολυδιάστατη λύση για το σπίτι, το συνεργείο ή το εργοστάσιο. Είναι ένα σύνθετο μείγμα λιπαντικών, προσθέτων, επιφανειοδραστικών ουσιών και διαλυτών τα οποία λιπαίνουν, διεισδύουν, εκτοπίζουν το νερό και την υγρασία, καθαρίζουν και προστατεύουν από την διάβρωση μεταλλικές επιφάνειες. Δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε τι ακριβώς περιέχει το WD-40® , αυτό είναι το πιο μεγάλο μας μυστικό, όμως μπορούμε να σας πούμε τι ακριβώς δεν περιέχει.  Το WD-40® δεν περιέχει ιχθυέλαιο, καρκινογενής, τερατογενής, ή μεταλλαγμένες ουσίες.  Δεν περιέχει βαρέα μέταλλα.  Δεν περιέχει ουσίες που προκαλούν μεγάλη ανησυχία SVHC (Substances of Very High Concern) . Δεν περιέχει σιλικόνη ούτε οξέα. Περιέχει προωθητικό CO2 (αντί για LPG) οπότε έχετε πολύ περισσότερο προϊόν στο σπρέι.

Ποιός είναι ο χρόνος ζωής του WD-40?

To WD-40® είναι προϊόν «επίμονης» φύσης το οποίο παρασκευάζεται με υψηλές προδιαγραφές. Το προϊόν έχει αναμενόμενο χρόνο ζωής σχεδόν απεριόριστο. Όμως η απόδοση του επηρεάζεται από το χρόνο ζωής ων μηχανικών μερών του, όπως της βαλβίδας του σπρέι. Ο χρόνος ζωής της θεωρείται η 5 ετία από την ημερομηνία παραγωγής, όμως το προϊόν συχνά λειτουργεί κανονικά για πολύ μεγαλύτερο διάστημα. To WD-40 πρέπει να αποθηκεύεται σε θερμοκρασίες απο 4 οC έως 54οC  και πάντα να ανακινείται πριν την χρήση.

Εκτός από κορυφαίο αντισκωριακό το WD-40 έχει άλλες 1001 χρήσεις!

ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ-ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ WD-40 ΓΙΑ 1001 ΧΡΗΣΕΙΣ 200ML 5€
Κύλιση προς τα επάνω