Τρόποι και κόστος Αποστολής

Τα προϊόντα παραδίδονται το συντομότερο σε εσάς, συνήθως σε 24-48 ώρες για παραγγελίες που έχουν δοθεί μέχρι τις 12.00π.μ. και είναι διαθέσιμα την ημέρομηνία της παραγγελίας.

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Τα έξοδα αποστολής περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. (24%).

Δωρεάν αποστολή: για αγορές προϊόντων ποσού άνω των 100€ και μέχρι 2 κιλά βάρος. Ελάχιστη παραγγελία 20€
–Μεταφορικά 8€ εντός πόλης– για δυσπρόσιτες περιοχές και νησιά είναι παραπάνω και ορίζεται απο την οικονομική πολιτική της μεταφορικής: για παραγγελίες αξίας εως 100€ και μέχρι 2 κιλά βάρος, για αποστολή με  courier (γενική ταχυδρομική) και τρόπο πληρωμής αντικαταβολή. (το κόστος αντικαταβολής είναι 2ευρώ)
Οι παραγγελίες με συνολικό βάρος κιλά (ή ογκομετρικό βάρος) άνω των 2 κιλών επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 8€ έως 2 κιλά και 2,50€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Για αγορές προϊόντων μεγάλου βάρους και κόστους (π.χ. μπαταρίες,συσκευές) η πληρωμή της παραγγελίας γίνεται μέσω τραπεζικής κατάθεσης και για δέματα άνω των 10 κιλών η αποστολή με μεταφορική εταιρεία ή κατόπιν συνεννόησης για το χαμηλότερο δυνατό κόστος.
Μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας “ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ” Αγίας Τριάδος 110 Αχαρναί-Αθήνα αφού προηγηθεί συνεννόηση και τα εμπορεύματα είναι έτοιμα προς παράδοση.

Για να αποφύγετε το υψηλό κόστος αποστολής σε απομακρυσμένες περιοχές μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κοντινότερο κατάστημα (γενική ταχυδρομική) της περιοχής σας ή μέσω ΕΛ.ΤΑ.
Για αυθημερόν αποστολές ή αποστολές Σάββατο το κόστος αποστολής είναι +15,00 ευρώ.

Κύλιση προς τα επάνω